Медни листове GOONSDS - Метална Тонколистовая Фолиа за облицовки на покрива на 0.2mmx30mmx1000mm

Медни листове GOONSDS - Метална Тонколистовая Фолиа за облицовки на покрива на 0.2mmx30mmx1000mm

BGN 0.00

Продукти

Висококачествена дъска от медна фолио, гладка повърхност, устойчивост на корозия, ниско съдържание на кислород, с добра проводимост.Може да бъде Заваряване - Масивна, здрава.Отличен за заваряване и запояване.Притежават добри механични характеристики и устойчивост на топлина.Девствен меден блясък, опаковани и плътно затворена, за да се предотврати надраскване на повърхността и веднага е готова за използване.Област на приложение : мобилни телефони, таблетни компютри, процессорные чипове на лаптопи, чипове памет, аксесоари за отвеждане на топлината различни компютърни електронни чипове, производството на медни орнаменти, различни дизайни и САМ.Медта широко се използват при проектирането на продукти, експерименти със собствените си ръце, поддръжка, производство и т.н. идеален за най-разнообразни проекти, като се започне от декоративно-приложното изкуство или хоби и завършвайки с промишлен и научен използване. 100% чисто нов и високо качество.Принадлежности за инструменти, обзавеждане за подмяна и текущата поддръжка включва : машини и принадлежности, притежателите на инструменти, инструменти за струговане, фрези, измервателни и аналитични инструменти, строителни инструменти, градински инструменти, държачи на инструменти, електроинструменти, ръчни инструменти, инструменти за осветление и разпалване, детайли и аксесоари за помпи, оборудване за бани.Спецификация : Новыйматериал : месинг Характеристики : твърд, здрав, с висока степен на чистота.Има добра топлопроводимост устойчивост на корозия.Добър в заваряване и запояване.Забележка : поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 вижте Тъй като определянето на размера на монитора е различно, цвета на продукта, показан на снимката, може да се различават малко на монитора на компютъра. mailto : 1x листове латунного меден хвърляне на Услугата : Ако имате някакви проблеми с този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас.И ние ще решим проблема възможно най-скоро.


Свойства

new:
Material:
Brass
Features:
hard, strong, high purity.
Has good thermal conductivity,corrosion resistance. Good at welding and brazing.:
Note:
Due to manual measurement, please allow 1-3 cm error. Since the calibration of the monitor is not the same, the color of the item shown in the photo may be slightly different on the computer monitor.
package:1x Sheets of Brass Copper Roll:
Service:
If you have any problem with this product, please feel free to contact us. And we will solve your problem as soon as possible. :

Най-добри оферти в категория